Bruke eget domene:

Det er flere metoder for å bruke eget domene mot vår løsning bla. videresending og iframe.

Felles for disse er at det kan være problemer med innlogging.

Vi anbefaler derfor at dere endrer DNS slik at den peker på vår server.

Ved å endre DNS så beholder du din adresse i navnefeltet og du kan bytte leverandør på hjemmesider uten at du mister de som har lagt deg til på favoritter.

Hvis dere velger å endre dns må dere gi oss beskjed så vi kan aktivere deres adresse på vår server. NB! Dere mister da adressen dere har fått av oss.

DNS IP:80.89.43.117

Kontakt din Domene leverandør(Registrar) for å få hjelp til å sette opp DNS. (A-record)

Ps! Når dere har hjemmeside fra PBL så trenger dere ikke webhotell hos tidligere hjemmesideleverandører.

NB! Husk å beholde e-post og domene.