Her kan barnehagen lage egen planer for avdeling, grupper og enkelt barn. Hver avdeling har sin egen kalender. Innholdet i kalenderen er synlig i foreldreappen Kidplan og på foreldresiden på web. Det er mulig å legge inn gjentagende aktiviteter som varer over en lengre periode. Barnehagen har mulighet å legge inn ulike kalendertyper:

Forklaring til kalendertyper

Angi hvilken type kalenderhendelse du ønsker å opprette. De forskjellige kalendertypene vil presenteres ulikt i kalenderen og vil kunne ha forskjellige egenskaper knyttet til seg ut ifra hvilken type som velges.

Dagsinformasjon: Velg denne kalendertypen dersom du skal legge inn generell informasjon som er planlagt for en gitt dag

Ukesinformasjon: Velg denne kalendertypen dersom du skal legge inn generell informasjon som er planlagt for en bestemt uke.

Tur: Velg denne kalendertypen når du skal legge inn turer som barnehagen skal ha.

Måltid: Velg denne kalendertypen når du skal legge inn bestemte måltider for barnehagen.

Barnehagen stengt: Velg denne kalendertypen for å angi når barnehagen er stengt.

Tema: Velg denne kalendertypen dersom du skal legge inn tema som barnehagen jobber med i en bestemt periode.

Dagsrapport: Velg denne kalendertypen når du skal legge inn en oppsummering på hva dere har gjort i barnehagen på en bestemt dag.

Ukesrapport: Velg denne kalendertypen når du skal skrive en samlende rapport om hva dere har gjort i barnehagen for en gitt uke.

Annet: Velg denne kalendertypen for andre kalenderoppføringer som du vil legge inn i kalenderen. Det kan være tidsfestede hendelser (med klokkeslett for start og stopp) eller heldagshendelser (for en dag eller over en periode) for barnehagen. Her kan man også angi om kalenderhendelsen skal være en gjentagende eller en engangs-hendelse.