Tavla er en informasjonskanal som barnehagen kan bruke til kommunikasjon med foreldrene. Denne kan benyttes i stedet for å sende huskelapper på hva barnehage har gjort. Her kan du skrive dagsrapporter, ukesrapporter eller annen informasjon du ønsker ut på foreldreappen. Det du legger inn på Tavla, er kun synlig for foreldre som har logget inn på foreldreappen eller nettsiden.

Du kan enkelt redigere en tavlepost ved å klikke på den lille pilen på høyresiden på tavleposten, og velg rediger.

Video på tavla:

Video som skal spilles av på hjemmesiden må lastes opp til en ekstern videotjeneste som tilbyr såkalte inkluderingskoder (f.eks. YouTube eller Vimeo), og deretter settes inn på siden med denne koden. Det er mulig å lage egen konto for barnehagen på begge tjenestene, og man kan velge å gjøre videoene private. Da er det bare de som får linken som kan se videoen og den er ikke søkbar.

For YouTube-videoer gjøres dette slik

1. Åpne videoen på YouTube
  2. Klikk «Del» under videovinduet, og deretter «Bygg inn»
  3. Kopier koden fra tekstfeltet (den ser omtrent slik ut: <iframe width=»640″ height=»360″ src=»https://www.youtube.com/embed/***» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>)
  4. Gå til hjemmesiden og logg inn i administrasjonspanelet
  5. Opprett en ny nyhet/side/tavlepost
  6. Klikk på Sett inn, deretter videoknappen på verktøylinjen over hovedtekstfeltet, og deretter «Inkluder»
  7. Lim koden fra YouTube inn i tekstfeltet