PBL Mentor Kidplan gjør det enkelt å sende beskjeder til foreldrene og ansatte ved hjelp av e-post og SMS. Klikk på «SMS og e-post» i administrasjonspanelet for å komme i gang. For å sende epost eller Sms trykk på «velg avsender for epost» deretter velger du fra menyen på høyreside hvem som skal motta e-post eller SMS. Det er en kostnad knyttet til utsending av SMS  på 0,50-, per melding per mottaker

E-post

For å sende en e-post klikker du på «E-post» i menyen. Som avsender kan du velge

  • Barnehagen (kun for barnehageadministratorer)
  • En avdeling (kun for avdelingsbrukere og barnehageadministratorer)
  • Deg selv

Skriv inn overskrift og melding, marker mottakere som skal ha e-posten og trykk «Send e-post». Hvis noen i mottakerlisten ikke er registrert med e-postadresse, vises en varseltrekant ved siden av navnet. Registrering av e-postadresser gjøres på sidene «Ansatte og avdelinger» og «Barn og foreldre».

For å sende et vedlegg må filen først lastes opp i filarkivet. Når det er gjort, klikker du på lenke-symbolet på verktøylinjen for å legge den til i e-posten.

SMS

Dersom du skal sende en SMS, klikker du på «SMS» i menyen. Legg til tekst, marker hvilke foreldre/foresatte som skal ha meldingen og trykk «Send SMS». Hvis noen i mottakerlisten ikke er registrert med telefonnummer, vises en varseltrekant ved siden av navnet. Registrering av telefonnummer gjøres på sidene «Ansatte og avdelinger» og «Barn og foreldre».

Har barnehagen et mobilnummer, kan dette registreres som avsender. Ta kontakt med PBL IT-support.

Å sende SMS fra hjemmesiden koster 0,50,- per mottaker.

Historikk

På menypunktet «Historikk» ligger en oversikt over sendte meldinger.

Var denne artikkelen nyttig for deg?

pmksadmin

Stengt for kommentering