Når barnehagens hjemmeside opprettes kommer den med fire systemsider:

 

Ansatte

En oversikt over barnehagens ansatte og avdelinger vises på forsiden under menyen «Om oss» → «Ansatte». Hvis dere ønsker å skjule kontaktinformasjonen til ansatte derfra, kan dette gjøres under «Ansatte og avdelinger» i administrasjonspanelet. Det er også mulig å skjule hele siden. Dette gjøres under «Menyer» i administrasjonspanelet.

Foreldreliste

En liste over barnehagens barn og foreldre vises på foreldresidene (tavla) under menyen «Mer» → «Foreldreliste». Foreldrebrukere kan selv skjule sin kontaktinformasjon fra listen dersom de ønsker det. Denne siden er kun tilgjengelig for innloggede ansatte- og foreldrebrukere.

Kontakt

Barnehagens kontaktinformasjon vises på forsiden under menyen «Kontakt». Avdelingenes e-postadresser og telefonnumre kan redigeres under «Ansatte og avdelinger» i administrasjonspanelet. Barnehagens post- og besøksadresse, e-postadresse og telefonnumre kan kun redigeres av PBL.

Samarbeidsutvalget

En liste over representanter i samarbeidsutvalget vises på foreldresidene (tavla) under menyen «Mer» → «Samarbeidsutvalget». For å fjerne eller legge inn representanter går du til «Ansatte og avdelinger» eller «Barn og foreldre» i administrasjonspanelet. Denne siden er kun tilgjengelig for innloggede ansatte- og foreldrebrukere.

 

For å opprette egne sider klikker du på «Lag ny side».

Hovedteksten kan formateres med de forskjellige funksjonene på verktøylinjen. Du kan for eksempel legge inn et dokument (eller en annen filtype) ved først å laste opp filen i filarkivet og deretter klikke på lenkesymbolet på verktøylinjen. Bilder behøver ikke å lastes opp i filarkivet først, de kan settes inn rett fra datamaskinen; klikk på bildeikonet på verktøylinjen. Filmer kan også inkluderes på siden, men videofilen må lastes opp på en ekstern tjeneste med inkluderingskode, f.eks. Vimeo eller YouTube.

Når siden er klar til å publiseres markerer du at den skal være synlig.

Dersom siden skal være tilgjengelig fra menyen på forsiden må et nytt menypunkt opprettes. Dette gjøres under «Menyer» i administrasjonspanelet. Siden kan også promoteres som hovedsak, fremhevet sak eller forsidelenke. Dette gjøres under «Rediger forside» i administrasjonspanelet.

Var denne artikkelen nyttig for deg?

pmksadmin

Stengt for kommentering