Risikovurderinger dere har gjort før MentROS ligger under arkiverte risikovurderinger. Link til disse ligger nederst på forsiden inne i MentROS.

Her blir risikovurderingene liggende til dere velger å overføre de til MentROS eller dere sletter risikovurderingene. Dere kan revidere de gamle og lage nye her, men de vil ikke være med i oversikten som ligger i MentROS. De gamle/ arkiverte vil ligge i rapporter som tidligere.

For å overføre, gå inn i risikovurderinga og trykk overfør denne risikovurderingen.

Du vil nå bli veiledet gjennom ny ROS – analyse. Du starter med å velge et risikoområde, som er en overordnet sortering/ kategorisering for ROS- analysene.

Du vil få veiledning i hvor du kan legge inn teksten fra gammel risikovurdering inn i ny ROS- analyse, og hva som er automatisk overført merkes med blått.

Du følger fem enkle steg og når du lagrer i steg 5, blir gammel risikovurdering slettet og du har overført denne til MentROS.