I flisa referanser finner du oversikt over lovhenvisninger og fagreferanser som er lagt inn i PBL Mentor HMS.

Under oversikt kan du se hvilke rutiner, artikler og tilsyn som er knyttet opp til de ulike lovhenvisningene. Gå inn på aktuell lov og velg §.

Du kan også legge til egne fagreferanser eller lovhenvisninger. Trykk + og fyll inn navn og link, trykk deretter lagre.

For å jobbe med referanser i rutiner og artikler, henviser vi til tema «Redigere rutine«