Dersom du har fått tilgang til PBL Mentor HMS som tilsynsmyndighet har du kun tilgang til det aktuelle tilsynet som du er registrert på.

Du vil kunne få tilgang til HMS- rutiner, risikovurderinger, sjekklister, avvik og tiltaksplaner som virksomheten har valgt å vise i tilsynet de har opprettet.

Du har tilgang til virksomhetens behandling av tilsynet.

Her finner du det virksomheten har av dokumentasjon på tilsynet. Under interne referanser og interne vedlegg kan virksomheten legge til etterspurt dokumentasjon. Du vil se hvordan de behandler eventuelle merknader og avvik.

Når tilsynet er avsluttet vil du ikke lenger ha tilgang til virksomhetens PBL Mentor HMS. Dersom du er tilsynsbruker i flere virksomheter som benytter PBL Mentor HMS, kan du enkelt bytte virksomhet i nedtrekksmenyen oppe til venstre.

Fikk du svar på det du lurte på?

pmsadmin

Stengt for kommentering