I Aktivitetsoversikten får du oversikt over alle HMS-aktiviteter som er registrert med dato i hele systemet. Dette kan være en sjekkliste, frist på tiltak, frist på aktivitet og revisjonsdato på rutine/risikovurdering/sjekkliste/artikkel. Du får frem aktivitetene som skjer den aktuelle datoen og kan bla en uke fremover på forsiden. Du kan trykke på Mine for å se hvilke oppgaver du er ansvarlig for, eller Alle for å se hvilke oppgaver som skal gjøres i virksomheten, fordelt på avdelinger.

Du kan legge til aktivitet ved å trykke Legg til aktivitet på forsiden, eller så kan du gå til Gå til alle aktiviteter og trykke på +Aktivitet. Bruk Trakten øverst til høyre for filtrering og søking. For å bla frem og tilbake i kalenderen kan du bruke Kalender-ikonet til venstre i bildet.

 

Fikk du svar på det du lurte på?

pmsadmin

Stengt for kommentering