Alle tiltakene som opprettes i tilknytning til et avvik, en risikovurdering eller inne i tiltaksplanen, vil legge seg inn i samme tiltaksplan. På den måten slipper du å forholde deg til flere ulike tiltaksplaner. Alle tiltakene er knyttet mot et HMS-område, slik at du kan sortere tiltaksplanen.

Du kan også legge til nye tiltak, uten å gå via avvik eller risikovurdering. Trykk på +Tiltak og fyll inn informasjon om tiltaket her. Trykk Lagre og tiltaket vil legge seg i tiltaksplanen.

Datoen du setter under Fullføres innen er tidsfristen på tiltaket. Dette vil varsles i aktivitetsoversikten på forsiden på den aktuelle dagen.  Når tiltaket er gjennomført i bedriften, går du inn i tiltaksplanen og trykker på Fullført. Tiltaket vil da forsvinne fra tiltaksplanen og legge seg i rapporter.

 

Fikk du svar på det du lurte på?

pmsadmin

Stengt for kommentering