Under flisen Sjekklister på forsiden kan du opprette elektroniske sjekklister. Dette kan brukes til gjennomføring av for eksempel brannvernrunde, ettersyn av utelekeområde i barnehager og skoler,  og andre vernerunder.

Du kan også gå i malbiblioteket og overføre våre sjekklistemaler inn hit.

Dersom du skal opprette en ny sjekkliste selv, trykk på +Sjekkliste oppe til høyre på skjermen.

Når du oppretter en ny sjekkliste må legge inn tittel, beskrivelse, ansvarlig og frekvens. Du kan legge til så mange sjekklistepunkter du ønsker. Dersom du ønsker at sjekklisten skal repeteres ved et fast intervall, velger du Startdato og et intervall i feltet Gjentakelse. Trykk Lagre når du er ferdig. Sjekklisten finner du igjen i sjekklisteoversikten. Dersom du har valgt et intervall, vil den varsles i aktivitetsoversikten på forsiden.

Du starter en sjekkliste ved å klikke deg inn på den aktuelle sjekklisten, og velge Start sjekklisten oppe til høyre på skjermen.

Når du har startet sjekklisten kan du velge om et sjekklistepunkt er ok, eller om sjekklistepunktet har et avvik. Du kan også legge inn en kommentar på sjekklistepunktet. Når du har sjekket ut alle punktene trykker du Fullfør sjekkliste.

Dersom du ikke rekker å sjekke ut alle punktene i sjekklisten, kan du trykke Lagre sjekkliste. Du kan senere gå inn å gjennomføre de resterende sjekkpunktene.

Hvis du har huket av for et avvik på et eller flere punker, vil du få opp en pop-up boks hvor du får mulighet til å sende inn en avviksmelding på avviket du registrerte i sjekklisten. Beskriv avviket og velg Opprett avvik. Dersom du ikke ønsker å opprette et avvik, trykk Ikke opprett avvik og Fullfør nederst i skjermbildet.

På sjekklisteoversikten vil pågående sjekklister (som ikke er fullførte) være markert med et Play ikon.