På startsiden finner du flisen Malbibliotek. Under denne flisen vil du finne beste-praksis maler på HMS-rutiner, beredskapskort, personalartikler og sjekklister. Disse kan dere velge å ta i bruk i deres HMS-håndbok. Når du går inn på flisen Malbibliotek kommer du til en oversikt over de ulike malene våre. Du kan velge type maler i menyen på venstre side.

I malbiblioteket finner du en rekke beste-praksis maler for dokumenter du kan fylle inn i din HMS-håndbok, personalhåndbok, lederhåndbok og sjekklisteoversikt.

For å kopiere over maler til HMS-håndboken, klikk deg inn på HMS rutinemaler. Velg HMS-område, og trykk på Overfør flere. Du vil nå få muligheten til å hake ut en og en rutine, eller trykke på Velg alle. Trykk på Overfør når du har valgt de rutinene du ønsker. Velg Ok i dialogboksen som kommer opp. Beste-praksis malene vil nå bli overført til din HMS-håndbok.

Når malene er overført til din HMS-håndbok, personalhåndbok eller sjekklisteoversikt, vil du ha mulighet til å redigere rutinene og tilpasse dem til deres virksomhet.